Tilbage til webshop

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af ydelser på www.mtbfitness.dk
www.mtbfitness.dk ejes af Niels Taarsted MTB, CVR-nr. 37912182, adresse Overgårdsvej 24, 8800 Viborg, tlf. 24836110, e-mailadresse niels.taarsted@gmail.com.

Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.mtbfitness.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort, Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, Visa, Visa debet.

Beløbet trækkes på ekspeditionsdagen.

Priserne er angivet i danske kroner. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Du modtager umiddelbart efter købet en ordrebekræftelse på e-mail.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter ekspeditionsdagen for købet.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Niels Taarsted MTB, Overgårdsvej 24, 8800 Viborg, 24836110, niels.taarsted@gmail.com.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 Ved køb af kurser (herunder online kurser) er der 14 dages fortrydelsesret fra dagen efter købsdagen/bestillingsdagen. Køber kan ikke påberåbe sig fortrydelsesret efter kursusstart. Ønsker du at melde afbud til et specifikt kursus, du har tilmeldt dig, skal de ske senest 2 dage før afholdelse til niels.taarsted@gmail.com, hvis du vil have mulighed for at benytte dit kursus på et senere tidspunkt. Ellers regnes kurset for afholdt.


Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig.
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. 
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse niels.taarsted@gmail.com.

Forbehold

MTB Fitness forbeholder sig ret til at aflyse kurser og begivenheder, v ed for få tilmeldte, sygdom og andre pludseligt opståede og uforudsete hændelser. Ligeledes forbeholder MTB Fitness sig retten til at ændre lokation og tidspunkt for afholdelse af kurser og begivenheder mv.