Tilbage til webshop

Her får du træning med vilje og træning med omtanke. Og du får træning, som vil give dig mange herlige oplevelser med din MTB.

Personlig Træning
Måske har du besluttet, at nu SKAL du altså have styr på den dér tekniske sektion, dét drop eller dén opkørsel, som du bøvler med? Book en session med personlig undervisning og lad os sammen tage fat på udfordringerne.

Ved personlig træning i skoven får du fuld fokus og opmærksomhed.
Vi træner lige præcist dét, som du har behov for, og som vil hjælpe dig videre i dit MTB-liv. Og træningen tilrettelægges, så du føler tryghed med dét, vi arbejder med, og så du mærker, at du rykker dig.

Lad os aftale et tidspunkt at mødes i skoven, så du kan komme videre. 

Træningsplanlægning
Har du sat dig nogle mål for dit MTB-liv i den nærmeste eller den lidt fjernere fremtid? Det kan være, du har tænkt dig at køre et eller flere marathon-løb i det kommende år? Måske har du planer om at deltage i et længere etape-eventyr i Alperne næste sommer - eller at give naboen MTB-stryg ved sommerens Fyraftens Cup? 

Det kan også være, at du har ønske om en livstilsændring? At komme ned i vægt eller at komme i bedre fysisk form?

Det er godt at have drømme og at sætte sig nogle mål – men det er endnu bedre at have en plan for, hvordan man arbejder sig frem mod målene. Har du gjort dig overvejelser om, hvordan du vil nå dit mål, og hvad der skal til for at det lykkes? Har du lagt en plan for vejen frem til dit mål?

Lad mig hjælpe dig på vej til at nå dine drømme! Jeg sørger for, at du ikke kun kommer godt i gang, men også får lagt en konkret og realistisk plan, som du vil kunne følge. Jeg yder dig træningsplanlægning og -vejledning - herunder også kostvejledning, sådan at vi sammen kan arbejde os frem mod dine mål.

Send mig en besked, så vi kan aftale at mødes til en indledende snak om dine drømme og mål.

Faste ugentlige Fitness-træningerMTB Fitness er træninger, hvor hele kroppen får en ordentlig omgang træning med intervaller på cyklen og med styrke- og stabilitetstræning, hvor vi arbejder med TRX, frie vægte og med kropsvægt. Vi træner både i Spinninglokalet og i Gymnastiksalen på Viborg Idrætshøjskole.

MTB Fitness træningerne slås op på Facebook-siden MTB Fitness.

MTB Fitness Styrke & Stabilitet byder på effektiv og alsidig træning for hele kroppen og den bedste start på ugen.

Træningen vil indeholde øvelser med egen kropsvægt, vægtstænger, TRX, frie vægte, battle rope mv., og vil også indeholde mobilitetstræning. MTB Fitness Styrke & Stabilitet er for alle, der har lyst til en rigtig god gang træning - og man behøver ikke engang at eje en MTB!
Styrke & Stabilitet er mandage kl. 17.30-18.45 i Gymnastiksalen på Idrætshøjskolen.
MTB Fitness Tons & Styrke er en unik kombination af svedige intervaller på spinningcykler og rigtig effektiv styrketræning med bl.a. TRX, medicinbolde, battlerope og egen kropsvægt.
Cycling intervallerne er høj puls, power, sved og energisk konditionstræning.
Styrketræningen er alsidig, intens, funktionel og præcis så hård, som du har brug for. 

Tons & Styrke er torsdage kl. 17.30-18.45 i Spinninglokalet på Idrætshøjskolen - kun i vinterhalvåret.